Yalp

Yalp

Yalp staat voor...
Nederland beweegt te weinig. Daarom maken wij spelen en bewegen weer leuk. Voor jong én oud. Als leverancier van speeltoestellen en sportproducten creëren we namelijk inspirerende, uitdagende omgevingen die iedereen uitnodigen tot spelen, sporten en bewegen, maar vooral tot plezier maken. Omgevingen voor kinderen, jeugd én ouderen. Met innovatieve producten en interactieve speeltoestellen, zoals de interactieve voetbalmuur Sutu en de geluidsboog Sona. Want mensen die bewegen, voelen zich beter.

Ervaar zelf het enthousiasme, de betrokkenheid, maar vooral het plezier van onze mensen. Graag nodigen wij u uit voor een deelname aan één van de programma’s van onze YalpAcademy. Deze worden gehouden op locatie of in onze eigen inspirerende omgeving, namelijk een zeer bijzonder kantoor. Laat u verrassen en maak onder andere kennis met de interactieve Sutu, het geluidsspel Sona en Standing-Strong Outdoor Fitness.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De speelgoed-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Yalp
Nieuwenkampsmaten 12
7472DE Goor

+31 (0)547 289410

Links

Website

Deel deze pagina

Yalp img