2MOVE

2MOVE

Welkom bij 2MOVE!
2MOVE is in 2003 begonnen als projectbureau te werken voor Concrete® Sport- anlagen GmbH. Deze onderneming houdt zich vanaf 1990 o.a. bezig met de ontwikkeling van prefab betonnen elementen voor skateparken, klimobjecten en minigolf. Later zijn daar de glasvezelversterkte betonnen Concrete® Urban Design producten bijgekomen. Veel plezier op de site en hopelijk tot een nadere kennismaking!

Henny Nijenhuis

2MOVE is het projectbureau van Concrete® Skate voor een groot deel van Europa. Concrete® beschikt over een internationaal ontwerpteam van oud skaters , die in samenwerking met locale skaters inmiddels honderden ontwerpen gemaakt hebben. Deze ontwerpen zijn vervolgens door Concrete® in samenwerking met haar internationale partners gerealiseerd.

2MOVE is in Nederland niet alleen het projectbureau maar ook de uitvoerende partij. Dit betekent dat vanaf het prille begin tot en met de oplevering van het skatepark de verantwoordelijkheid genomen wordt.

2MOVE stelt het op prijs vanaf het allereerste begin samen met de gemeente en locale skaters te werken aan een weloverwogen skatepark waarin de juiste uitdagingen voorkomen en welke binnen het gestelde budget wordt gerealiseerd.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De speelgoed-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

2MOVE
Nieuwenkampsmaten 6/04
7472DE Goor

+31 (0)547 712090

Links

Website

Deel deze pagina

2MOVE img