Gebr. Simon

Gebr. Simon

U vindt bij ons een zeer ruim assortiment van zowel grote merken als Siku, Bruder en rollyToys als van kleinere of minder bekende fabrikanten. Enkele producten laten wij zelf door onze leveranciers samenstellen.

Ons assortiment stellen wij zelf samen. Hoewel wij ons assortiment voornamelijk aan het begin van elk jaar uitbreiden, hebben wij een wisselend aanbod en vindt u bij ons gedurende het hele jaar nieuwe of aangepaste producten. Dit komt enerzijds door wijzigingen in het aanbod van onze leveranciers en anderzijds doordat wij soms producten van nieuwe leveranciers of eigen nieuwe producten aanbieden. Houdt u dus vooral onze catalogus in de gaten.

Wij hebben een ruim aanbod aan houten speelgoed, zoals klassieke loopfiguren, houten puzzels en schommels. Daarnaast hebben wij een groot assortiment landbouwspeelgoed; voor de echte verzamelaars, maar ook om mee te spelen. Voor poppen, poppenaccessoires en poppenkleding kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor leveren wij onder andere de merken Paola Reina, Heless, Schwenk en Bayer Chic.

Voor de poppenhuisliefhebbers kunnen wij het hele assortiment van Lundby leveren en de huishoudelijke apparaten van Theo Klein of de klassieke fornuisjes van Schopper. En dan zijn er natuurlijk nog de puzzels en spelletjes, creatief speelgoed van SES en Lena, de dieren en speelfiguren van Bullyland en allerlei zomerspeelgoed van bijvoorbeeld Dantoy of Androni. En dan ten slotte de klassieker die in uw winkel niet mag ontbreken: de snelste mechanische racebaan ter wereld, Darda! Vrijwel het hele assortiment Darda is uit voorraad leverbaar.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De speelgoed-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Gebr. Simon
George Stephensonstraat 20
8013NK Zwolle

+31 (0)38 4600015

Deel deze pagina

Gebr.+Simon img