Spezet Puzzle Production

Spezet Puzzle Production

Spezet puzzle Poduction – fabrikant en uitgever van spellen en legpuzzels.

Wij zijn een jonge onderneming en zijn gevestigd in Winschoten. Als spellenfabrikant / puzzelfabrikant leveren wij diverse producten aan gerenommeerde bedrijven. Tevens hebben wij een eigen productrange onder de merknaam Spezet. Wij hebben een eigen catalogus met een gevarieerd assortiment.

Het assortiment is onderverdeeld in het aantal stukjes per puzzel. Wij hebben een groot assortiment aan 500 en 1000 delen puzzels. Voor de gevorderde puzzelaars en puzzel speciaalzaken hebben wij de 1.500, 2.000 en 3.000 delen puzzels. Kinderpuzzels, licentiepuzzels van het Zandkasteel en vloerpuzzels worden geleverd in diverse aantallen puzzelstukjes. Naast legpuzzels hebben wij diverse spellen en bordspellen in ons bestand, waaronder Torens van Babylon, Dolfino, Crazy Diamond en 3-Dam.

Bent u opzoek naar een spellenfabrikant of puzzelfabrikant die voor u een puzzel of spel kan ontwikkelen en/of produceren. Dan kunt u stoppen met zoeken. U bent bij ons aan het juiste adres. Voor de productie van bordspellen en kaartspellen maken wij gebruik van de nieuwste technieken en productiemiddelen. Heeft een beperkt budget? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wij beleveren geen particulieren. Voor particuliere verkoop verwijzen wij u graag door naar www.spellendepot.nl.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De speelgoed-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Spezet Puzzle Production
Industrieweg 5/18
9672AP Winschoten

+31 (0)597 542190

Links

Website

Deel deze pagina

Spezet+Puzzle+Production img